HS Racing blogg. Håkan Söderman. Båtracing.

HS Racing blogg. Håkan Söderman. Båtracing.

Om bloggen

Hej och välkomna till Håkan Södermans blogg. Denna blogg handlar mycket om båtracing.

www.hsracing.se

www.hakansoderman.se

info@hsracing.se

Grattis Robban och Carro.

PrivatPosted by Håkan Söderman Sun, March 20, 2011 19:44:30

Nu är det klart. Robert och Carro Hilland har blivit föräldrar igen. Elias har kommit till världen 17.34 idag. 3460 gram och 50.5 cm. Jag och alla i föreningen vill i alla fall gratulera. En stor kram från oss.

Rosa bandet

PrivatPosted by Håkan Söderman Thu, October 28, 2010 20:32:47

Denna blogg handlar ju mer eller mindre om racing på något sätt. Det har ju blivit några andra inlägg med tiden. Detta inlägg kunde jag inte låta bli att skriva.

Ligger hemma med feber, hosta, förkylning och ont i kroppen. Man tycker verkligen man har problem när man är sjuk. Men så ser man på Rosa Bandet galan. Efter att ha sett ett inslag gick jag till telefonen och ringde direkt. Jag skänkte pengar. Det är det minsta man kan göra. Hoppas fler gör det. Även om man är superdålig just nu, har man det ganska bra. Tårarna efter reportaget ligger fortfarande kvar i ögonen. Världen är inte rättvis. Det handlade om en mor som direkt efter hon fött en dotter fick bröstcancer. När de behandlat den fick hon den i huvudet. Hur rättvis är världen?

Joakim Lindh

PrivatPosted by Håkan Söderman Mon, October 25, 2010 07:16:05

Idag fyller min MYCKET GODA vän Joakim Lindh år. Ha nu en underbar dag.

Mvh Håkan

Robban och Carro.

PrivatPosted by Håkan Söderman Sat, October 16, 2010 20:12:40

Äntligen är det offentligt och klart. Solen sken idag och det var en härlig dag.

Robban och Carro är nu ett par för evigt.

Må solen lysa när det är mörka tider och låt kärleken värma i kylan.

Ett stort grattis från Håkan, Ulrika och Elsa.

Robban och Carro växlar ringar.

Nu är det klart och värmen märktes i hela Sverige idag. Ett stort grattis.

Magnus Edlund

PrivatPosted by Håkan Söderman Fri, October 08, 2010 20:44:23

Hej.

Jag vill passa på att gratulera min MYCKET goda vän Magnus Edlund. Han fyller år imorgon. Han blir äldre i åldern men yngre i sinnet. Det finns inte ord, samt synonymer för hans godhet och snällhet. Han ställer alltid upp och jag vill gärna skjutsa honom en sväng imorgon. Jag sa det redan igår, men han kanske skall till sina föräldrar. Hoppas han kommer förbi och åker med en sväng. Han ringde ikväll och bad mig höra av mig när vi skulle åka ifall han var hemma. Jag har en överaskning om han kommer. smile

En stor grattiskram från mig.

Håll i hatten.

Ordningsvakt

PrivatPosted by Håkan Söderman Sat, October 02, 2010 16:09:38

Inatt jobbade jag som ordningsvakt i Stockholm. Stället ligger på Sveavägen/Kungsgatan och har öppet till 05. Man känner att man börjar bli gammal och blir fortare trött på natten. Har man varit uppe sen 06.15 på fredagen och lägger sig efter sju på lördagsmorgonen, är man trött. Mer än 24 timmar är jobbigt, det var det inte för 15 år sen. smile.

När jag står i entren och tar emot folk, kommer Micke Bengtsson med sällskap glidande. Vi hann prata lite om några saker. smiley Vi skall höras igen.

Vinna

PrivatPosted by Håkan Söderman Sat, May 01, 2010 13:36:43

Hej.

Kan inte någon snäll person från något lotteri ringa mig och säga att jag vunnit pengar i massor. Vill gärna köpa denna byggnad. smiley

http://www.hemnet.se/beskrivning/660982?r=3

VIIIIIIILLLLLLLLLL HHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DDDDDDDDDEEEEEEEENNNNNNN

Glömmer dig ej.

PrivatPosted by Håkan Söderman Mon, April 26, 2010 20:30:08

Jag är väl inte världens bästa snickare, men lådan till Sötnos blev bra. Det var nya 22*95 plankor jag använde. Jag la honom i en fin filt. Det var systerfilten som Svante fick med sig 2008.

Du kommer alltid vara saknad.

Det är med tåren i ögat jag skriver detta.

PrivatPosted by Håkan Söderman Sun, April 25, 2010 18:20:32

Det är med tåren i ögat jag skriver detta. Vår kära Sötnos har gått bort. Han gick ut igår och hade inte kommit hem. Ulrika tog Elsa i barnvagnen och gick för att leta. Det tog inte många minuter förän min mobil ringde. När jag såg Ulrikas nummer visste jag direkt. Jag började springa direkt. När jag kom fram till motorvägen låg han där. Ulrika grinade på andra sidan vägen. Jag sprang rakt ut i vägen fast en bil kom och hämtade honom. Jag lyfte honom i hans halsband och bar honom hem. Jocke Lindh har hälsat på idag och kom efter och följde med Ulrika, samt Elsa hem. När jag kom hem tog jag av honom halsbandet och läste mitt telefonnummer. Det var Sötnos. Min kära granne Eddie kom över och grävde graven. Jag orkade inte göra det just då, men ville inte att Jullan skulle komma hem och se Sötnos. När graven var grävd la jag ner honom och hans halsband. Sedan grävde jag igen graven. Jocke Lindh hade under tiden gjort ett kors av plankor jag hade. Vi satte ner den i graven och tårarna föll. Jag kan svära på min dotter att när jag kört på något, oavsett vad det är, så har jag vänt och kollat om det levt, samt tagit reda på det. Hur kan man bara fortsätta och köra när man vet att man kört över en katt? Han hade ett halsband med mitt nummer på. Varför ringer dom inte? Jag kan inte fatta detta.

Om ni vet något om denna påkörning får ni mer än gärna höra av er.

När jag kom in mötte Jullan mig på gräsmattan. Jag lyfte upp henne och gick in. Hon fick räkor på ett fat. Hon bara tittade på dom och sen tittade hon efter Sötnos. Varför kom han inte som han brukar göra? Hon förstod inget. Hon åt inget fastän hon älskar räkor. Hon ville ut igen. Någonstans förstod hon säkert.

Jag vill tacka Eddie och Jocke Lindh för er hjälp idag.

AIK är tillbaka

PrivatPosted by Håkan Söderman Sun, April 11, 2010 17:54:20

Äntligen är AIK tillbaka. Hipp Hipp Hurra.

Hårdkörning.

PrivatPosted by Håkan Söderman Tue, March 02, 2010 23:29:51

När jag skriver detta ligger jag och lyssnar på Garth Brooks If tomorrow never comes. Det är låten Kevin Skinner använde och vann Americas got talant.

Jag har inte haft tid att skriva så mycket på senare tid. Men det kommer mer snart. Det har börjats bygga en rolig sak nu och det var på tiden. Det är inte jag och inte till mig. smile

Själv har har sprungit 15 minuter och gått 45 på löparbandet. Hur i helvete skall jag orka Göteborgsvarvet på 2.1 mil??????? Det är ju dessutom snart. Det går inte att anmäla sig efter den 15 oktober. 58 000 tusen anmälda. Min plats. HMMM. skulle starkt tippa på plats 57 999. Det är säkert någon som bryter.. Det räknas som världens största halvmara. Klicka på länken under för att komma dit. Mina vänner kommer att stå och heja på mig efter hundra meter. De tror inte jag kommer längre.

Göteborgsvarvet

Hårdkörning.

PrivatPosted by Håkan Söderman Sat, February 06, 2010 15:51:51
Hemma efter ett hårt pass. Först tio minuter på löpbandet och sen en timmes bröst på gymet. Efter det avslutades dagen med tjugo minuters löpband. Man kan ju gott säga att man inte är i toppform.

Ingen fest hos Gunnar

PrivatPosted by Håkan Söderman Sat, November 07, 2009 19:50:13

Hej.

Ligger hemma med feber, ont i halsen och kroppen. Jag tycker synd om mig då jag inte orkade gå på Gunnars fest. Ligger och laddar upp lite filmer från Öregrund. Gå in på min Youtube användare och se alla andra. hakansoderman

Provtur

PrivatPosted by Håkan Söderman Sat, May 23, 2009 22:20:19

Hej alla glada.

Idag har jag fått hjälp av Robert Hilland. Han har stripat upp och dragit lite nya kablar i Bassen.

Här har vi delar av dagens team. Robert Hilland, Jesper Nord och Sven-Åke Ahlberg. Gunnar "Snäll" Olderin och Conny Hertz kommer ner strax efter detta kort tagits.

Här kollar vi kablarna. Gunnar har tillkommit.

Här har även Conny Hertz tillkommit och vi är på väg ner i vattnet. Provturen av dagens körning var positiv. Det gick fortare än förra året och då gick övervarvsskyddet in. smileyDet måste till en större propeller. När jag skulle testa nästa propeller gick en armerad slang sönder till kompressorn och motorn stannade. Fick information om att detta inte hänt tidigare. Men jag är ju duktig, för jag kan. Det roliga var att den båten som såg mig stanna och som skulle komma till undsättning inte fick igång sin båt. Efter en halvtimme kom en vattenscoter och bogserade mig hem. Jag som ville se vad som skulle hända.

Glad

PrivatPosted by Håkan Söderman Fri, May 22, 2009 22:01:36

idag fick vi åka hem med vår prinsessa. smiley

Tack för alla sms, mail, postpaket, inlägg och samtal. Elsa har dessutom fått otroligt fina paket och vi är mycket glada för detta. Jag kan nog inte vara så mycket gladare än vad jag är nu.

När jag kom till skolan i onsdags hade mina kollegor köpt ett litet mjukisdjur, dvs lille skutt. När jag sen kommer till klassrummet har en väldigt snäll elev och hans föräldrar köpt en jättefin body med traktorer på. Kan man få en bättre början på en arbetsdag?

Idag fick jag hjälp av Magnus E och sätta in en ståldörr i mitt garage. När sen tre småtjejer kommer och hälsar på blir man ännu mer glad. Det är bla två tjejer som har två båtåkarpappor, dvs Madde Edlund och Mikaela Olderin. De hade själva köpt en present till Elsa. Det var vita underkläder och en MYCKET fin kläning. Jag hoppas min dotter blir lika trevlig som dessa tjejer.

Jag vill även tacka Jesper Nord, Sven-Åke Ahlberg och Jossi för deras hjälp idag.

Tack till alla inlägg, mail, sms, samtal och presenter smileysmileysmiley

Ny medlem.

PrivatPosted by Håkan Söderman Tue, May 19, 2009 08:22:50

Inatt kl 02.56 den 19 maj, kom den nyaste båtåkaren till världen. Hon heter Elsa och kom med ett leende. Kommer lägga ut bilder på min privata blogg, men lägger ut en här.

Håll i hatten.

Ny privat hemsida

PrivatPosted by Håkan Söderman Mon, December 22, 2008 22:23:29

Hej.

Har gjort en privat blogg som jag håller på med. Tycker det är roligt att bygga sidor på nätet. Är det någon som vill ha hjälp med en sida, hjälper jag gärna till mot en liten summa. Jag håller på med en hemsida just nu och har erbjudit mig att göra en till en rallykompis. På bloggen här under kommer jag skriva något inlägg i veckan. Det kommer handla om sådant jag ramlar över i verkligheten.

http://blogg.hakansoderman.se/#home

Detta är min privata sida, som jag håller på att uppdatera.

http://www.hakansoderman.se/

Mvh Håkan

God Jul.

PrivatPosted by Håkan Söderman Fri, December 19, 2008 23:44:07

Härmed önskar jag alla snälla, en riktigt god jul.

Blog Image

Svante

PrivatPosted by Håkan Söderman Wed, December 17, 2008 16:10:58

Blog Image

Min Svante tog sitt sista andetag i min famn idag kl 15.31.

Jag har haft Svante sen 1995, då jag fick honom av syster. Han var redan då ett par år gammal. Under alla år har han nästan alltid sovit vid min sida i sängen. Han ville alltid ligga på min axel. Det är inte många dagar han inte gjort det. Det finns många som säger att de har den snällaste katten, men ingen som mött Svante kan annat säga än att detta var den kramigaste katten på jorden. Redan för en månad sen ville veterinären ge Svante ett slut. Tårarna rullade direkt nerför min kind. Många som känt Svante i alla år tyckte jag skulle ge honom ett värdigt slut. Jag vägrade svika min livskamrat, men till slut måste jag inse att tiden var inne. De sista timmarna släppte jag inte Svante ur min famn. Jag är stark inombords och knäcks aldrig, men idag finns det ingen hejd på tårar. Jag har beställt en kremering och att jag skall ha askan tillbaka.

Det var så härligt när du kom och stötte ditt huvud mot mig för att jag skulle krama dig.

Kärlek är ett klent ord för mina känslor för dig.

Mina tankar är med dig.

Jag kommer aldrig glömma dig.

Ta bort tråden.

PrivatPosted by Håkan Söderman Mon, December 01, 2008 13:01:33

Hej.

Idag blev jag uppringd av Chrisitian Jansson och vi kom ÖVERRENS i SAMFÖRSTÅND att be moderatorerna att ta bort tråden. Varken Christian eller jag accepterar skitsnack eller folk som inte vågar stå för det dom skriver. Christian Jansson och jag tyckte även att oavsett vad klubbarna röstar fram på årsmötet, kommer vi finna en lösning på situationen genom diskussioner.

Mvh Håkan

Next »